o-ovom-vencanju-prica-ceo-grad:-on-ima-95-godina,-nezamislivo-bogatstvo,-450-nekretnina-i-juce-je-njoj-rekao-„da“

22.06.2019. 09:34

Najbogatiji čovek Norveške konačno se, posle više od tri decenije veze, oženio svojom devojkom.

Olav i Sisel Foto: Profimedia

Olav Ton ima 95 godina, bogatstvo mu je procenjeno na šest milijardi, ima 450 nekretnina od čega 60 godina i odnedavno i suprugu – Sisel Berdal Hagu (79).

Olav i Sisel su zajedno već 35 godina, a bili su zajedno i u vreme kada je on bio u braku sa prvom suprugom koja je preminula prošle godine usled Alchajmerove bolesti. I Sisel je prethodno bila u braku iz kojeg ima troje odrasle dece.

Olav i Sisel venčali su se u Oslu na krovu njegovog prvog hotela po imenu Bristol, a praktično ceo grad se okupio da pozdravi mladence.

VENČANJE NA PAUZI ZA POSAO

Olav je otvoreno govorio o tome da paralelno ima i suprugu i devojku, ali i zašto je ostao u braku kada već ima devojku.

Olav i SiselFoto: Profimedia

– Mislio sam da razvod nije neophodan. Rešio sam da se Sisel i ja volimo u tišini a da istovremeno pomognem svojoj ženi – rekao je Olav, koji se i kao mladoženja i doteran za tu prigodu, nije odrekao svoje narandžaste kapice bez koje ne izlazi.

Inače, Olav je nakon smrti supruge osnovao fondaciju koja podržava istraživanja na temu demencije i moguće načine izlečenja.