o-poljupcu-kolinde-i-lajovica-svi-pricaju:-ali-da-tek-vidite-sta-je-hrvatska-predsednica-nosila-–-ovakvu-je-nikada-nismo-videli

22.07.2019. 12:08

Dušan Lajović je sinoć slavio nakon što je na turniru u Umagu, pobedom nad Atilom Balažem iz Mađarske, došao do prve ATP titule u karijeri. I to njegovo osvajanje prve titule jeste bio utisak večeri… sve dok se nije pojavila hrvastka predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Kolinda Grabar Kitarović Foto: Profimedia

Kolinda Grabar Kitarović koja je gledala meč, predala je pehar Dušanu Lajoviću i ljubazno mu čestitala, kako pravila protokola, ali i bontona nalažu.

Poljubac Kolinde i Lajovića postao je viralan. Trijumf našeg tenisera iz Stare Pazove je pobrao sjajne komentare na Fejsbuku gde mu poručuju: “Nakon dugo godina opet razumijemo pobjednika Umaga”, “Bravo”.

I mi kažemo: “Bravo, Duki”, a onda vas pitamo da li ste primetili šta je Kolinda nosila? Predsednica koju smo imali prilike da vidimo u najrazličitijim modnim izdanjima, ipak, nije sve do sinoć ponela ovako lepršavo izdanje.

Njen modni izbor bio je u skladu sa prilikom, a i u korka sa trendovima. Baš ovakav model pantalona je trenutno najpopualrniji. Aktuelan je i model sandala koji vidite na Kolindi.

Zanimljvo je spojila bež i crnu boju. Pa onda natrag ka malo zvaničnijem stilu.

POGLEDAJTE KAKVO SE IZNENAĐENJE DESILO NA KALEMGDANU PROŠLE SUBOTE I ZBOG ČEGA SVI O NJEMU PRIČAJU:

SAZNAJTE DETALJE NESTVARNE PRIČE STEJSI I ALEKA I OTKRIJTE ŠTA SE SVE KRIJE IZA PRELEPE INSTALACIJE OD ŽENE KOJA JU JE OSMISLILA: