o-prizoru-iz-novog-sada-pricaju-svi:-nemocna-baka-stala-je-nasred-ulice,-iz-auta-je-istrcao-on-–-rasplet-je-iznenadio-sve-prisutne

07.08.2019. 09:56

Slika sa novosadskih ulica obilazi Srbiju, a glavni akteri su jedna baka i mladić – na prvi pogled bahat, a na drugi totalni car!

O prizoru sa novosadskih ulica se danas priča Foto: Instagram

Sve je na Bulevaru Evrope zabeležila jedna Ana, a slika na savršen način pokazuje zašto ne treba suditi na prvi pogled.

– A danas na Bulevaru Evrope, random act of kindness… Situacija u kojoj inače brzopotezno vadim mobilni i zovem sve nadležne jer se parkirao na ostrvu, pa još na pešačkom… ali, ovaj CAR, je zasluzio naklon do zemlje.

Baka stvarno nije mogla da digne noge, jako se sporo kretala pri tom ta haljina, „mišprdifarba“ sto bi rekla moja baba, očetkao bi je neko dok si rekao keks… On je to video, parkirao svoj auto gde je najbliže mogao, izašao i pomogao joj…

Spavaj mirno novosadski Betmene! – poručila je Ana Ćupina, koja je i zabeležila ovaj prizor, uskoro su slike preneli novosadski portali, a sada cela Srbija priča o njima. Eto, na prvi pogled bahatost, a na drugi potpuno fantastičan postupak. Zato ne skačite na prvu loptu, već dajte ljudima vremena da pokažu kakve su im stvarno namere, sigurno je mnogo Betmena među nama, ali im nije data šansa.