o-urnebesnim-imitacijama-nikole-iz-krusevca-prica-cela-srbija-kad-tipicne-srpske-svekrve-i-snajke-vide-ovo-8211-pojesce-ih-blam

16.04.2019. 19:31

Kad odgledate jednu Nikolinu imitaciju, nećete moći da se zaustavite. Uslediće druga, treća, dvadeseta, a vi ćete i dalje brisati suze od smeha.

Nikola iz Kruševca već mesecima zasmejava Srbiju Foto: getokrusevac / Instagram

Kruševac Geto kao hip-hop sastav postoji još od 2011. godine, ali tek nedavno, otkad su počeli da kače snimke urnebesnih imitacija, doživeli su neverovatnu popularnost.

Nikola Trišić i Nikola Milenkvić iz Kruševca su još u studentskim danima došli na ideju da kroz pesme na veoma duhovit način opisuju provincijalske društvene teme i situacije, a sada su svoj prepoznatljiv humor prebacili u formu kratkih videa koji su brzinom svetlosti osvojili region.

Poslednji među njima bio je onaj inspirisan odnosom tipičnih srpskih snajki i svekrva u kojem će se sigurno mnoge od vas prepoznati (mi jesmo :D).

„Koliko ti čaša treba da bi popio jedan sok? Uzmi jednu, stavi sa strane i znaš da je tvoja“, je samo jedna od fora u videu o majkama koji doslovno tera suze na oči.

A tu su i tipični bračni problemi oko budžeta iz edicije – „e dragi, znaš što sam videla lepu torbu na sniženju – samo 16.000“.

Osvrnuli su se i na tipove trudnica, duhovite momente muško-ženskih odnosa, tipove srpskih kasirki, konobara… Da ne nabrajamo dalje, svi su podjednako smešni i garantujemo, ulepšaće vam dan.