obe-su-nekad-bile-muskarci,-razlika-izmedju-njih-46-godina-a-sad-planiraju-svadbu!

12.07.2019. 12:57

Zabavljaju se već dve godine, a sad su objavile da planiraju i svadbu.

Obe su bile muškarci, a sad planiraju svadbu Foto: Profimedia

Ako ne živite pod kamenom, onda svi znate da je Kejtlin Džener nekada bila Brus koji je bio oženjen za mamu Kardašijan, Kris Džener. Brus je bio poznati olimpijac, a uz to je poznat kao otac slavnih sestara Džener, Kendal i Kajli, ali i očuh slavnih sestara Kardašijan. I uskoro staje na ludi kamen.

Iako se o tome šuškalo mesecima pre, Brus je 2015. godine postao Kejtlin i priznao je da je godinama pio hormone. Otkrio je i kako je to prestao radi kad je njegova veza sa Kris postala ozbiljnija, a par se venčao davne 1992. godine. Kada se brak raspao i dogodila se velika fizička transformacija, Kejtlin je otkrila svoju pravu seksualnost.

– Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene, ali sada želim da se deklarišem kao aseksualna osoba – izjavio je u jednom intervjuu.

Kejtlin i SofijaFoto: Profimedia

Još od 2017. godine Kejtlin se ne odvaja od 23-godišnje manekenke Sofije Hačins, koja je nekada takođe bila muškarac.

Naime, Sofija se pre zvala Skot, a danas par živi u zajedničkoj vili, zajedno ima psa i navodno uskoro planira venčanje, ali nikada nisu priznale da su zajedno. Uprkos razlici od čak 46 godina one se odlično slažu, a često se pojavljuju zajedno.

Često je pojavljuju zajednoFoto: Profimedia

Sofija je nekoliko puta u intervjuima otkrila da ju je upravo Kejtlinina priča podstakla na promenu pola, a u to vreme je još studirala.