objavila-je-bezobraznu-fotku-u-najminijaturnijim-gacicama-koje-mozete-da-zamislite-i-srusila-instagram!

30.04.2019. 13:57

Nije čudo što se Emili Ratajkovski ponovo obnažila i to ponovo pokazala celom svetu! Ovoj mladoj dami golišave fotografije donele su slavu, bogatstvo i društveni uticaj, a ona to vrlo rado koristi!

Emili Ratajkovski Foto: emrata / Instagram

Zanimljiva je činjenica da je publika nebrojeno puta već videla sve njene adute i čari, jer gotovo svakodnevno objavljuje takve slike, ali i dalje se digne prašina kada na društvenim mrežama podeli fotku u bikiniju.

Tako je bilo i danas kada je njena fotografija u minijaturnom crnom bikiniju za svega pet sati prikupila više od milion lajkova, i pregršt komplimenata i zadivljujućih komentara… A Emili je samo želela da se pohvali svojim preplanulim tenom.

„Konačno sam tamna“, napisala je ona pored fotografije.

Inače, poplavu komentara izazvao je upravo donji deo bikinija lepe manekenke, a nije ni čudo kada se uzme u obzir koliko je zapravo majušan.

Naime, ove gaćice „na okupu“ drže samo dve tanke tračica sa strane, a dovoljan je jedan pogrešan korak da izviri više nego što ijedna žena želi.

No, samoj Emili to očigledno nije problem, a ona najčešće upravo takve gaćice i nosi. Svakako je u trendu, s obzirom da je ovaj model već drugu sezonu zaredom najavljen kao jedan od najpoželjnijih.