obozavali-smo-barnija-u-kultnoj-seriji,-a-danas-izgleda-potpuno-drugacije:-zbog-ovog-detalja-svi-zure-u-njega!

09.08.2019. 07:19

Malo je onih koje čuvena humoristička serija „Kako sam upoznao vašu majku“ nije prikovala za male ekrane, a tokom devet sezona dovodila nas je do suza i sa zanimanjem smo pratili sudbine glavnih junaka.

Barni Stinson Foto: youtube

Jedan od omiljenih likova većini bio je šarmantni, plavokosi zavodnik Barni Stinson, a iza ove uloge krije se genijalni glumac Nik Patrik Haris.

O tome koliko je dobro izneo ulogu Barnija, koji je praktično živeo za flertovanje, prolazne seks avanture i osvajanje žena, svedoči i činjenica da je u stvarnom životu ovaj glumac homoseksualne orijentacije.

Nil je u javnosti obelodanio da je naklonjen muškarcima još 2006, kada je otkrio da je u vezi sa kolegom Djevidom Bertkom. Par se obavezao na večnu ljubav u Italiji 2014, a četiri godine pre toga postali su roditelji bliznaca koje je za njih na svet donela surogat majka.

Inače, ovaj komičar ostao je upamćen i kada je 2015. ceremoniju dodele Oskara vodio praktično nag, tačnije samo u donjem vešu!

Četrdesetšestogodišnji Nil je trenutno na romantičnom odmoru na Sen Tropeu, a na luskuznoj jahti uživa sa svojim partnerom i osmogodišnjim sinom i ćerkom.

Primetićete da je glumac prilično promenio imidž u odnosu na period kada se serija snimala (2005-2014), a za njegov znatno drugačiji izgled najzaslužniji su brkovi, koje trenutno „fura“.