obozavamo-stil-brizit-makron-jer-pokazuje-da-su-dva-komada-garderobe-i-dobre-patike-sve-sto-vam-treba-da-izgleda-perfektno:-ovo-je-najbolja-lezerna-kombinacija!

26.08.2019. 17:29

Trenutno je u toku samit G7 u Francuskoj, a glavna zvezda istog, bar kada je onaj deo koji nas zanima po sredi – modni, bila je i domaćica događaja Brižit Makron.

Brižit Makron Foto: Profimedia

Makronova supruga iz dana u dan modno briljira, a dešava se da je u danu vidimo u čak tri fenomenalne kombinacije, a zasenila je sve druge dame na ovom samitu, pa čak i neprikosnovenu Melaniju Tramp.

No, ono što nas je posebno kupilo jesu neformalna, kežual izdanja prve dame Francuske, u kojima je, nažalost, retko viđamo – s obzirom da uglavnom njene obaveze podrazumevaju poslovni dres kod.

Brižit u neformalnoj kombinaciji Foto: Profimedia

Ovog puta se ipak pojavila u jednom ležernom autfitu, prikupivši simpatije modnih stručnjaka širom sveta, i pokazavši koliko je ponekad malo potrebno da izgledate moćno.

Naime, plavokosa 66-godišnjakinja pojavila se juče u uskim tamnim farmerkama i beloj košulji sa nonšalantno odvezanom mašnom, a upotpunila ih je crvenim kaišem, velikim naočarima za sunce i sportskim patikama.

Brižit u neformalnoj kombinaciji Foto: Profimedia

Inače, Brižit se odlučila na patike sa potpisom brenda Louis Vuitton, čija je cena oko 600 evra, a moramo da priznamo da su zaista fantastične i lako mogu da se uklope i uz nešto elegantniji stajling.

Šta vi kažete na izdanje ove Francuskinje?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.