od-17.-godine-ide-na-operacije-kako-bi-licila-na-barbiku-danas-ima-47-i-ljudi-ne-mogu-da-poveruju-da-je-uopste-ziva-kada-je-vide

17.03.2019. 21:03

Pre nekoliko dana je lutka „Barbika“ proslavila 60. rođendan, a najstarija živa Barbika proslavila ga je još jednom operacijom. Od 17. godine ona se operaciju po operaciju pretvara u lutku. Danas ima 47 i evo kako izgleda.

Najstarija Barbika na svetu izgleda ovako Foto: Profimedia

Devetog marta je Barbika proslavila 60. rođendan i tog dana je Rejčel Evans uradila još jednu u nizz operacija nosa i time dodatno učvrstila svoju titulu najstarije žive Barbike na svetu.

Rejčel Evans (47) iz Londona je u roku od 17 godina potrošila 25.000 funti sa samo jednim ciljem – da postane najstarija Barbika.

Iako su joj, kaže, muškarci godinama lomili srce, i dalje želi da nađe Kena. Muškarac njenih snova mora da bude plastičan kao i ona, da ima izražene trbušne mišiće i da bude inteligentan.

– Dok sam se pretvarala u Barbiku, shvatila sam da, da bih ikoga volela, pre svega moram da volim sebe. Sada konačno volim sebe i mogu da poklonim srce nekom muškarcu. Iako živim čist glamur, nekada sam jako usamljena, ali to nikako ne znači da sam spremna da spustim standarde – ističe Rejčel.

Ona je sama već šest godina, nakon što je 2012. godine raskinula veridbu sa muškarcem sa kojim je bila u vezi 15 meseci. Raskid je usledio zbog njene opsesije Barbikom.

– Kada sam počela da se zabavljam sa njim imala sam 42 godine i mislila sam da je on taj. Bio je bogat, voleo je luksuz, ali uskoro je postao toksičan. Stalno mi je govorio da sam preružna i prestara da bih bila Barbika. Zato sam ga ostavila – kaže ona.

A šta je njen savršeni Ken? Pored toga što mora da bude bogat i inteligentan, ne sme da ima više od 35 godina. To je, kaže, zato što su mlađi muškarci mnogo otvoreniji prema ideji o ženi koja liči na lutku.

– Investirala sam mnogo u sebe i neću se smiriti dok ne nađem svog pravog parnjaka, a to može da bude samo Ken – zaključuje Rejčel.