od-mikonosa-do-bodruma-uhvaceni-na-delu:-leto-izmamimo-tajne-parove,-a-cim-su-se-pojavili,-bljenusli-su-blicevi

Tako su na Mikonosu uhvaćeni, a možda to nisu ni želeli, Adrijana Lima i Emir Udžar. Ljubav brazilske manekenke i truskog biznismena je jedna od najuzbudljivih ljubavnih novina ove sezone.

Novi par broj jedan: Lima i EmirFoto: Profimedia

Nije prošlo mnogo od njenog raskida od turskog pisca Metina Hare, a njegova veza sa bivšom devojkom koja traje poslednjih sedam godina još nije definisana.

Za većinu turske javnosti Emir i Elizabet Vela su i dalje u vezi, a Lima je omražena u celoj priči.

Leto nam je donelo i preokret u odnosu Emine Jahović i Sadetina Sarana (slučajnost ili ne, ali i on je poput Emira, uspešan biznismen iz Turske). Njih dvoje su prvo iznenadili sve ljubavnom vezom, zatim su raskinuli, a sada su uslikani kako uživaju u Bodrumu.

Emina koja u braku sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom ima sinove Jamana i Javuza i njen novi partner suočavali su se sa raznim skandalima.

Pisalo se da je pevačica navodno razorila Sadetin brak sa poznatom turskom zubarkom Emek Kulur (Saran) sa kojom je bila prijateljica.

Govorilo se i da Mustafa ne gleda blagonaklono na novu ljubav bivše supruge. Ali eto, priče kruže, a Emina i Sadetin nikad zaljubljeniji.

Madalina Gena i Vito ŠnabelFoto: Profimedia

U Portofinu smo „naišli“ na zaljubljene Madalinu Geneu, italijansku glumicu rumunskog porekla, i Vita Šnabela, telohranitelja i bivšeg dečka Hajdi Klum.

Rumunka koja iz prethodne veze ima dvoje dece i nestašni Šnabel kojeg je Hajdi ostavila jer ju je varao, ne samo da su iznenadili nego su i šokirali sve.

I onda na kraju, saznali smo da su Nataša Poli i Edrijen Brodi uživali u kubu 55 u Sen Tropeu.

Nataša Poli i Edrijen Brodi u Sen TropeuFoto: Profimedia

Druženje su nastavili okruženi prijateljima.

Sledeći?