od-najnovijeg-trenda-zabolece-vas-oci-ali-ako-umete-da-ga-iskombinujete-8211-deluje-bezobrazno-skupo-i-mocno

18.03.2019. 07:12

Sa sunčanim danima dolaze nam i novi trendovi, razigrani, upadljivi, veseli – pravi prolećni. Jedan od najvećih modnih noviteta jesu neon boje; ove sezone gospodariće gradskim ulicama.

Neon trend Foto: Profimedia

Ovo je trend koji se provlači s vremena na vreme već godinama, ali će sada i te kako dobiti na značaju, a dovoljno je da prošetate popularnim buticima ili prelistate Instagram i shvatite koliko maha uzima.

Neon boje su sve one svetle, ali izrazito upadljive i drečave nijanse, a najčešće ih vezujemo za roze, zelenu, žutu i narandžastu.

Ovaj trend je vrlo praktičan, premda ne deluje tako na prvi pogled, jer čini da uz pomoć samo jednog komada budete primećeni i u centru pažnje.

Imajte na umu jednostavnost: kada nosite nešto u neon boji ne preterujte sa aksesoarima i dezeniranom garderobom.

Ako mislite da su neon nijanse samo za mlade, varate se – drečavoružičasta na primer vrlo lepo pristaje i starijim damama.

Najsigurniji izbor su bluze, rolke i pamučne majice u ovakvim bojama; one su jednostavne, a ipak upadljive i kada ih nosite uz farmerke ili teksas suknje nema greške.

Takođe, uvek se možete poigrati sa detaljima u neon boji – cipelama, tašnama, naušnicama, a u ponudi su čak i neon naočare za sunce.