od-rata-rouzovih-proslo-je-40-godina:-glavni-junaci-doziveli-nezapamcene-tragedije

06.08.2019. 07:22

Od komedije Rat Rouzovih ili doslovno Rat Ruža prošlo je 40 godina. Šta se desilo sa glavnim junacima, supruđnicima Oliverom i Barbarom Rouz, odnosno Majklom Daglasom i Ketlin Tarner, koji su u naletu bračnog raskola srušili porodični dom i shvatili da se IPAK VOLE?

Ketlin Tarner i Majkl Daglas u Ratu Rouzovih Foto: Profimedia

Glumica Ketlin Tarner danas ima 65 godina. Igra u pomenutom filmu desila joj se na sredini karijere, a i pre nje je uspela da ostvari zapažen broj sjajnih uloga (u Lovu na zeleni dijamant i Dragulju sa Nila glumila je takođe sa Daglasom).

U ulogu Barbare ušla je kao zvezda, i nakon uspeha komedije stalno je radila. Sve do 2014. i filma “Gluplji i tuplji DA”.

U priči o glumici koja je od 1984. do 2007. bila u braku sa lekarom Džejem Vajsom,problem nikada nije bila gluma.

Ketlin Tarner danasFoto: Profimedia

Veliki problemi dešavali su se iza scene. Ketlin se dugo borila sa alkoholizmom, a zatim i sa reumatoidnim artritisom zbog čega se poptuno izobličila.

Njen najveći uspeh je ćerka glumica Rejčel En Vajs.

Sa druge strane, legendarni Majkl Daglas (74) je poput koleginice iz filma u Rat Rouzovih ušao kao velika zvezda. Let iznad kukavičijeg gnezda, Fatalna privlačnost samo su neki od naslova koji su mu doneli zvezdani status.

Američki predsednik, Stražar samo su neki od filmova koji su usledili nakon čuvene komedije.

Daglas i Ketrin Zita Džouns rođeni su istog dana, 25. septemba sa razmakom od 25 goidna Foto: Profimedia

Daglas koji je bio u braku sa Dajandrom Luker, a koji je sada oženjen Ketrin Zitom Džouns sa kojom ima ćerku i sina, bori se od 2013. sa rakom grla (rekao je da je kancer dobio od oralnog seksa. Daglas je sa javnosti podelio da se borio sa zavisnošđu od seksa).

Supruga mu je najveći oslonac, a odnedavno se priča da se bolest, nažalost, vraila.