od-scenskih-do-kupacih-kostima:-bogatstvo-modnih-ideja-na-jednom-mestu

Veče je bilo rezervisano za autore čiji rad Fešn vik od početka podržava.

Model Aleksandre LalićFoto: Đorđe Tomić / Promo

Aleksandra Lalić predstavila je kolekciju „I’ve Been Too Fucking Busy – or Vice Versa“ koja je bila modni i romantični prikaz subjektivnog doživljaja vremena, odnosno traženjeja sebe i smisla svega oko nas.

Modeli Milene RadovićFoto: Promo

Milena Radović je prikazala modele za proleće/leto 2019. Neki su monohromatski, u njenim omiljenim bojama, crnoj i beloj, a neki su osveženi žutim tonovima.

Haljina Dejane MomčilovićFoto: Đorđe Tomić / Promo

Dejana Momčilović za proleće i leto predlaže ženstvene modele, kombinacije više nijansi iste boje i kontraste u koloritu, slojevitu odeću, ali i naglašen struk.

GetUp Jasmine VujovićFoto: Đorđe Tomić / Promo

GetUpaJasmine Vujović je kolekcija u gotik stilu, u kojoj su zastupljeni ženstveni, ali i rodno neutralni modeli. Nosi naziv „The Other Side of the Sun“.

Jedinstveni modeliFoto: Đorđe Tomić / Promo

„Sestres“ se izdvaja kao i 10 godina unazad ručno rađenim i unikatnim modelima. Nova kolekcija je miks suprotnosti, kao što se naša čula oštre pred suprotnim osobinama, pojavama, predmetima.

Plaža sve bližaFoto: Promo

Modni brend „Bonati“ spremio je pregršt kupaćih kostima za muškarce i žene. Zastupljeni su modeli u crvenoj, nežno roze, plavoj, sofisticiranoj crnoj boji.

Plasiran je i trend kostima sa karnerima, onih sa dubokim dekolteom, ali i klasičnih modela.

Vreme je i da se vratimo unazadFoto: Promo

I dok Bonati hrli ka plaži Bulka se vraća unazad i promoviše srpske kostime iz 19. i 20. veka. Pogledajte samo te moderne opanke!

Bulka se zalaže za „sporu modu“ pa kaže da se treba vratiti starim vrednostima i oživeti ih u sadašnjem trenutku.

Petja ZorecFoto: Promo

Petja Zorec je muški brend koji od 2012. plasira modele koji su miks klasičnog i haj teka, često napravljena od atletskih materijala.

Ženski modelFoto: Promo

U kolekciji su i modeli za žene, ležerni, ali i neobično elegantni.

Kolekcija Ivana DivanaFoto: Promo

Ivan Divan je bio inspirisan promiskuitetom društva, razlikom između našeg privatnog i javnog „ja“, kao i činjenicom da je čovek rob svojih strasti.

Model Gale BorovićFoto: Promo

Gala Borović bila je inspirisana umetničkim ateljeom „The Base“ koji se zalaže za slobodu izražavanja.

Revije su pratili Ana Mitić, Sanja Marinković, Sofija Rajović, Milica Dabović, Sanja Ilić sa supruom, Isidora Građanin, Valentina Tina Lozovskaja, Dejan Pantelić sa suprugom.