8222odakle-ti-pare-ko-te-finansira-kad-se-nisi-udala8220-osuli-paljbu-po-nasoj-blogerki-a-ona-im-ovako-uzvratila

26.03.2019. 07:16

Blogerka Zorana Jovanović ima armiju fanova, ali i onih koji joj nisu naklonjeni, te se neprestano suočava sa različitim kritikama i zamerkama. Najčešće joj zameraju luksuzan stil života, a zanimljivo je da joj uglavnom ne veruju da novac zarađuje u potpunosti sama i to od društvenih mreža.

Zorana Jovanović Foto: zorannah / Instagram

Uprkos činjenici da je poznato da je putem Jutjuba i Instagrama moguće zaraditi pristojan novac, posebno ako si tome maksimalno posvećen i to ti je primarni poziv, određeni broj ljudi i dalje je skeptičan po tom pitanju. Ovaj skepticizam na svojoj koži najčešće osećaju domaće blogerke kojima se redovno prišivaju nezahvalne etikete, a mnogi od njiihovih pratilaca veruju da je novac kojim raspolažu jednostavno zaradio neko drugi.

Upravo ovakvi komentari najčešći su ispod fotografija i vlogova popularne Zorannah, no ona se do sada nije obazirala na njih.

Zorana je ovog puta rešila da odgovori na prozivkeFoto: Instagram / screenshot

Ipak, nedavno je rešila da odbrusi jednoj devojci na komentar „Odakle ti pare? Ko te finansira kada se nisi udala?“, a atraktivnoj blogerki zasmetala je insinuacija da je moguće imati novca samo ukoliko si udata, pa je usledio odgovor u ironičnom duhu.

„Super su te vaspitali ako misliš da žena može da ima pare isključivo udajom. Svaka čast“, odbrusila joj je ona.

Naknadno se ispod nove fotografije 28-godišnje blogerke razvila čitava polemika, a većina je stala na stranu Zorannah, poručivši pomenutoj devojci da je nekulturno i neumesno zapitkivati nekog odakle mu pare.