U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Svi smeštajni kapaciteti u odmaralištu “Beli Kamen”, koje raspolaže se 40 ležajeva, trenutno su popunjeni. Letnje pripreme su u toku, te se ovde nalaze gimnastičari iz Prokuplja i Niša.

  Odmaralište, koje se nalazi na nadmorskoj visini od 958 metara, od Prokuplja je udaljeno 18 kilometara, i u sastavu je Turističko sportske organizacije.

  -Neposredna blizina Prokuplja, netaknuta priroda, prijatna temperatura tokom vrelih avgustovskih dana, kvalitetna ishrana i ljubaznost osoblja i meštana su razlog što gimnastičari ponovo dolaze u naše odmaralište, izjavio je direktor Turističko sportske organizacije Bratislav Lukić i dodao da su ovde nedavno boravili i članovi Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama iz Leskovca.

  On ističe da su svoj boravak u odmaralištu do kraja avgusta najavili mnogi domaći turisti.

  Pročitajte i…  Pomoć za Slobodana Bogićevića, broj računa

  Da mladi gimnastičari imaju dobre uslove za pripreme i druženja, potvrdio nam je i trener Gimnastičkog kluba “Topličanin” Predrag Mladenović.

  -Ovde su sada idealni uslovi za pripreme sportista. Zahvaljujući lepom vremenu, neposrednoj blizini terena za male sportive, plan i program priprema u potpunosti realizujemo, rekao je on i dodao da se, pored priprema, deca i druže, organizuju razne kulturno-zabavne aktivnosti…

  Tokom svog boravka, deca će posetiti i opservatoriju na Vidojevici i Etno selo “Beli Kamen”.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470236