odrzan-8222festival-zdravlja8220-na-avali-nasi-najmladji-sa-roditeljima-uzivali-u-prirodi-i-zanimljivim-radionicama

06.04.2019. 17:06

Danas, u subotu 6. aprila, održan je „Festival zdravlja “ na Avali, na kom su učestvovali naši najmlađi zajedno sa svojim roditeljima. U aktivnostima su im pomogli i vaspitači Predškolske ustanove „Bambi“ koja je ovaj događaj i organizovala.

Festival zdravlja održan na Avali Foto: Promo

Ova manifestacija imala je za cilj ranu edukaciju dece ali i podizanje svesti u društvu o prevenciji i zaštiti zdravlja.

Festival zdravljaFoto: Promo

Program festivala su činile brojne radionice na kojima su učestvovali : JP„Srbija šume“, JKP „Gradska čistoća“, Savez za predškolski sport, sportsku rekreaciju i animaciju Srbije, Školica sporta „Soko“, Zavod za zaštitu prirode Srbije, ketering „Kuvana jela kod mame“ i mnogi drugi. Festival je okupio mnogobrojne posetioce koji su uživali u lepom danu i aktivnostima.

– Ovo je samo jedna u nizu planiranih aktivnosti, razvijanje svesti o prevenciji kao osnovnom faktoru za zdrav zivot je presudno za lepšu i kvalitetnju budućnost naših mališana. O zdravlju treba brinuti na vreme, odgovornost za sebe ali i za druge je temelj zdravog društva kome težimo“ – istakla je Marina Popović, direktora Predškolske ustanove Bambi.