U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Sportski program u sklopu proslave gradske slave, tradicionalno je počeo šahovskim turnirom najmlađih članova Šah kluba „Topličani“ u centru grada. Na turniru je učestvovalo više od 20 devojčica i dečaka, a najviše su pokazali devojčice Anja Nikolić, Emilija Radisavljević i Anastasija Stošić, dok su se kod dečaka istakli Veljko Paunović, Strahinja Simonović i Marko Miljojković.

    -Deca uživaju u ovakvim manifestacijama, a nama je izuzetno drago što učestvujemo u slavskim svečanostima. Veliki broj dece se odazvao i ovo je prava prilika da se druže i da prikažu šahovsko umeće. Bilo je dosta publike, što je i cilj ove manifestacije i još jednom zahvaljujem se Gradu Prokuplju koji nam godinama omogućava da učestvujemo u proslavi slave grada, rekla je Ana Benderać, trener ŠK “Topličani”.
    U sportskom delu proslave gradske slave, nakon šahovskog turnira, održaće se i turniri u malom fudbalu, basketu i odbojci, takmičenje u pecanju i pripremanju riblje čorbe, kao i manifestacija sport za najmlađe.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469467