odvela-sam-cerku-u-vrtic-u-haljini-koju-joj-je-kupila-baka:-popodne-sam-je-zatekla-u-potpuno-drugacijoj-odeci,-a-razlog-me-je-ostavio-bez-teksta

23.04.2019. 20:02

Obukla sam ćerki haljinicu koju joj je kupila baka i poslala je u školicu, da bi je tamo sačekala vaspitačica koja je uradila nečuvenu stvar.

Zbog ove haljine devojčica je vraćena iz školice Foto: Facebook

Emili Stjuart iz Minesote, mama male Harmoni (5), revoltirano je na svom Fejsbuk profilu podelila neprijatnost koja se dogodila njenoj ćerki u predškolskoj ustanovi.

– Odvela sam Harmoni u predškolsko u haljini na bretele koju joj je kupila baka. Ispod sam joj obukla farmerke, a preko je imala tanak blejzer. Ostavila sam je, kao i uvek, kod vaspitačice, ali kada sam se vratila, dete me je sačekalo u sasvim drugačijoj odeći. Umesto haljine, nosila je majicu na kratke rukave. Pitala sam vaspitačicu šta se dogodilo, da bi mi ona odgovorila da je devojčici “neophodna privatnost” i da je haljina “previše otkrivala – piše ova revoltirana majka.

Ovo je odeća u koju ju je presvukla vaspitačicaFoto: Facebook

– Ono što meni nije jasno je šta je tačno neprikladno u haljini moje ćerke? Ona je već danima posle toga istraumirana i sad se stidi da obuče bilo šta i kako ja, kao majka, da naučim svoju ćerku da voli i slavi svoje telo kada joj u školi poručuju ovako nešto? Ceo dan je provela plačući zbog toga – poručuje majka.

Ona je na internetu dobila punu podršku roditelja, a zvanično se obratila i ustanovi i čeka odgovor na svoja pitanja.

A šta vi kažete, da li je haljinica zaista neprikladna?