U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

  ŽITORAĐA- Fudbaleri Žitorađe izgubili su juče na stadionu Topličanina u Prokuplju od Lugomira iz Rakitova sa 4:3. Utakmica je odigrana u okviru 27. kola Zone Zapad i nije imala rezultatskog značaja za Žitorađu, koja je izborila opstanak.

  Žitorađa je u drugom delu dva puta vodila i na kraju ispustila prednost. Golove za Žitorađu postigli su Stanković, Marjanović i Dinić dok je za goste tri puta pogađao Vasić i jednom Filić.
  Treba napomenuti da je Žitorađa igrala bez dvojice najboljih igrača ovog proleća, Ristića i Todorovića a da je Milić koji je bio najagilniji u prvom delu zamenjen u 46. minutu. Većim delom utakmice igralo se pred šesnaestercom gostiju, i u toj igri fudbaleri Žitorađe nisu iskoristili mnogobrojne šanse.
  Na kraju, uz fer i korektnu igru, i više sreće gosti odlaze zadovoljniji iz Prokuplja.

  FK Žitorađa: Ilić 6,5, Filipović 7 (od 64. Blagojević 6,5), Paunović 6, Stojanović 6, Cvetanović 6,5, Milić 7 (od 46. Dinić 7), Stanković 7, Stamenković 6, Marjanović 7,5, Jovanović 6, Janković 6,5.

  OFK Lugomir: Jevremović 6,5, Andrejić 6,5, Krstić 6, Mihajlović 6, Radić 6 (Marković 6,5), Klarić 6,5, Filić M. 7 ( Jevtić 6,5), Filić D. 7, Vasić 9, Milošević 6,5, Cvetković 7.

  Igrač utakmice: Vasić 9 (OFK Lugomir Rakitovo)

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466478