oglasila-se-supruga-dzejmija-olivera-posle-bankrota:-„slomljeni-smo.-treba-nam-odmor“,-a-onda-otkrila-sta-ce-uraditi-naredne-godine

02.07.2019. 11:33

Mesec i po dana nakon što je čuveni kuvar Džejmi Oliver (44) bankrotirao i zatvorio svoja 21 restorana zbog duga od 71, 5 miliona funti, oglasila se njegova supruga Džuls Oliver (44) koja je u intervjuu za magazin “Red” prokomentarisala dešavanja i otkrila porodične planove za narednu godinu.

Džuls i Džejmi Oliver Foto: Profimedia

“Svi su slomljeni i treba nam odmor. Sve što sam ikada želela bila su deca i kućni život. To sam ja”, rekla je supruga Džejmija Olivera Džuls Oliver koja sa svetskim kulinarskim stručnjakom ima petoro dece: Popi (17), Dejzi (16), Petal (10), Badija Bira (8) i Rajvera (2) – poznati par je izjavio da želi još naslednika.

Džuls je bila uz Džejmija dok je gradio poslovnu imperiju. Bilo je i ranije određenih naznaka da biznis šefa kuhinje ne funkcioniše savršeno, ali ipak, bankrot nije očekivao.

Izgledalo je da je carstvo koje je sagradio Džejmi neuništivo, a njegov uticaj nesalomiv. Zapravo, sam Džejmi je delovao kao neko ko sve konce drži u svojim rukama.

Na kraju se ispostavilo da je 1.300 radnika ostalo bez posla, a da su o tome obavešteni 30 minuta pre bakrotiranja.

“Stvarno sam ljut jer Džejmi neće tražiti posao i mučiti se da plati račune kao mi koji smo radili za njega”, rekao je jedna bivši radnik.

Kuvar je propast prokomentarisao rečima da je potpuno očajan i da želi da se zahvali svima onima koji su u posao uložili dušu i srce.

Svoje srce Džejmi Oliver je Džuls dao još kao tinejdžer, a njome se oženio 2000. u Eseksu u Velikoj Britaniji. Prvi ples odigrali su uz pesmu Dastija Springfileda “Sve što želim je da budem sa tobom”.

Nevešt u plesu nije se tada dobro snašao, ali će naredne godine imati priliku da to ispravi.

“Sledeće godine proslavićemo 20 godina braka, i venčaćemo se ponovo, ali uradićemo to na drugačiji način – na otvorenom i bosonogi”, otkrila je planove Džuls.

Poznati supružnici su 24. juna obeležili 19 godina braka i Džuls je čestitala “svojoj ljubavi” na Instagramu.