oglasom-trazi-muza,-ali-djavo-je-u-detaljima:-„da-voli-mamu,-ali-da-ne-zivi-sa-njom.-hocu-slobodnog-ili-razvedenog-tatu“

10.08.2019. 22:39

En Katbil Lenejn 30 godina promoviše luksuzne apartmane na Menhetnu. Uspešnu poslovnu karijeru želi da iskoristi kako bi se ostvarila na emotivnom planu, kao što je na profesionalnom.

Žena traži dečka preko reklame Foto: Ann Cutbill Lenane / screenshot

Uspešna poslovna žena iskoristila je sve svoje marketinške veštine koje poseduje za promociju svog životnog projekta. Umesto da promoviše raskošne apartmane za uspešne ljude, promoviše sebe.

En je trenutno angažovana od strane holivudskog glumca Brusa Vilisa čiji je dom na prodaju. Iskoristila je isti model reklamiranja stana poznatog glumca i primenila ga za promociju sebe.

“Imam 56 godina, tražim brak sa slobodnim gospodinom koji voli svoju majku, ali ne živi sa njom”, kaže En u video-klipu.

“Uspela sam da prodam njujorške nekretnine koje su vredne milijarde, ali jedna stvar koju nisam uspela je da pronađem divnog, slobodnog, razvedenog tatu i da se ponovo udam”, dodaje En.

Marketinški mag za nekretnine razvedena je već 15 godina i dugo je pokušavala da pronađe muškarca za sebe preko sajtova za upoznavanje, ali pošto je bia bez uspeha, pa se odlučila na ovaj poprilično hrabar potez.