ogorcena-mama:-rok-trajanja-dobar,-a-mleko-pokvareno!

PROKUPLJE: Čitateljka Top novosti poslala nam je fotografije i poruku, kako je napisala, ogorčene mame. U jednoj poznatoj prodavnici u Prokuplju kupila je pokvareno mleko ispravnog roka trajanja. Njenu poruku prenosimo u celosti.
PORUKA OGORČENE MAME
Molim Vas da objavite ovo! Da, lepo ste pročitali: ogorčena sam! Kupimo suprug i ja sinoć mleko u jednoj prodavnici u centru grada. Lepo kao i uvek, iz frižidera. Proverim datum, normalno, jer mleko kupujem za dete. Rok trajanja 17. maj. Dođemo kući, stavim flašu u frižider. Jutros otvorim i sipam u šerpicu da ugrejem detetu. Moram da kažem da tu šerpicu koristim samo za njegovo mleko! Ništa nisam primetila dok sam mleko sipala, a onda dok je bilo na šporetu, od samog početka se čuo zvuk kao da se mleko kuva i da je pred ključanje. Priđem, NIŠTA SUMNJIVO. I onda kad sam počela da ga sipam u flašicu – ŠOK! Zgrudvalo se!
Sipam ono hladno mleko iz flaše u čašu – normalno! Pomislim da je možda do šerpice. Probam ponovo da ga ugrejem, ali ga ovog puta ostavim malo duže. Evo kako je izgledalo mleko u roku trajanja!
Ljudi moji, danas je 9. maj, to mleko treba da je dobro još 8 dana! OSAM DANA! A ja ga prvi put otvaram i ono pokvareno! Šta nam ovo prodaju i šta rade, ne znam!
Molim Vas da objavite ovo i širite dalje! Nije dovoljno da samo inspekcija izađe na teren, treba svi da znaju!

Pročitajte vesti iz: Kuršumlija Prokuplje