oko-madone-se-digla-nevidjena-bura:-evo-da-li-kraljica-popa-zaista-nastupa-na-evroviziji-i-kakve-su-reakcije

16.05.2019. 20:39

Iako je 14. maja potvrđeno da Madona stiže na Evroviziju u Izraealu, bura i nedoumice oko njenog nastupa nisu se stišavale. Ali je sada stavljena tačkna na sve.

Madona i Evrovizija, kakav spoj! Foto: Profimedia

Na zvaničnoj Instagram stranici takmičenja potvrđeno da je Madona peva u finalnu Evrovizije, u subotu 18.maja.

Potvrda je stigla i sa Tviter profila tradicionalnog muzičkog izbora.

⭐️ We can confirm that international pop icon @Madonna will perform two songs during the Grand Final of this year’s Eurovision Song Contest including her 1989 hit, Like A Prayer, and brand-new track, Future.@EBU_HQ @Kann#DareToDream #Eurovisionhttps://t.co/W42RZ2Roq9— Eurovision (@Eurovision) May 16, 2019

Madona je doputovala u Izrael, ali ni to nije umirilo sumnje. Izgleda da je ideja da će čuvena pevačica stati na evrovizijsku scenu u Tel Avivu mnogima nezamislima.

Organizatori nisu želeli da odustanu od njenog nastupa iako ga je pratio veliki bojkot koji prati celo takmičenje jer palestinski aktivisti traže da se Evrovizija otkaže jer se održava u Izraelu.

A reakcije na Madonu na Pesmi Evrovizije su: „Organizatori su potrošili sav budžet na nju“, „Za Madonu 12 poena“, „RIP Medelin“, „Pretpostavljam da je konačno potpisala“, „Biće to još jedno sjajno finale, zar ne?“.

Promoteri koncerta Lajv nejšn Izrael (Live Nation Israel) i predstavnici Madone su izjavili da će pop kraljica u finalu otpevati dve pesme.

I kako obično biva sa velikim idejama ili budu remek delo ili potpuni promašaj. A evrovizijska scena za večerašnje drugo polufinale je spremna.