okrenula-se-i-pokazala-da-je-najzgodnija-zena,-jer-ovako-isklesane-trbusnjake-nema-bas-niko-drugi:-posle-dvoje-dece-–-ovo-je-neverovatno!

15.08.2019. 12:16

Manekenka Ducen Kros trenutno uživa na odmoru na Ibici zajedno sa prijateljicama i koleginicama Džoan Smols, Šaninom Šajk i Kendis Svonpul, a ova zavodljiva četvorka pokazala je svoja zategnuta, vitka tela.

Ducen Kros Foto: Profimedia

No, više od ostalih u oči je upadala 34-godišnja Ducen, koja je ponosno šetkala u minijaturnom bikiniju sa leopard dezenom, potvrdivši da zaslužuje titulu možda i najzgodnije žene na svetu.

Ona je zasenila sve druge dame, iako i one imaju čime da se pohvale, a bilo ju je gotovo nemoguće ne primetiti dok je uživala u morskim čarima i zabavi na suncu.

Slavna Holanđanka pokazala je svetu doslovce perfektno izvajano telo, mišićave noge, oblu zadnjicu, ali ono što je zaista izazvalo opšte divljenje – jesu isklesani trbušnjaci, koji kao da su doslovce nacrtani.

Ovakvi trbušnjaci još su više za poštovanje kada u obzir uzmete činjenicu da je Ducen i majka dvoje dece, pa možete zamisliti kakav trud i rad stoje iza ovoga.

Ducen je ukrala sve pogledeFoto: Profimedia

Lepa plavuša redovno vežba i vodi računa o ishrani, a na njenom meniju obavezna stavka su hladno ceđeni sokovi, dok joj se ishrana uglavnom zasniva na voću i povrću, te sasvim malo ribe i mlečnih proizvoda.

Inače, nakon dva porođaja ona je devojčaku figuru uspela da povrati pre svega zahvaljujući fleksitarijanskoj dijeti.

Inače, ova dama zaista izgleda perfektno i mladoliko, a nedavno je šokirala sve u industriji mode i lepote priznavši da do nedavno nije koristila nikakve preparate za negu lica.

“Dan započinjem nanošenjem malo kreme na područje oko očiju. Počela sam s tim tek pre godinu dana, dosta kasno, prekasno čak. Ove godine sam napunila 34 godine i shvatila sam da ću morati to češće da radim”, rekla je ona i dodala da je brigu o koži lica uzimala zdravo za gotovo kada je bila mlađa.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.