omiljena-diznijeva-zvezda-iznenada-umrla-u-snu,-a-imao-je-samo-20-godina:-ceo-svet-je-u-soku!-„bio-je-najsjajnije-svetlo-i-imao-tako-mnogo-da-da…“

07.07.2019. 18:37

Mladi glumac Kameron Bojs preminuo je juče sa samo 20 godina, a uzrok smrti je kako je porodica saopštila “hronično zdravstveno stanje”.

Kameron Bojs preminuo je u 20. godini Foto: Profimedia

“Sa dubokim bolom objavljujemo da smo jutros izgubili Kamerona. On je umro u snu, usled problema uzorkovanih hroničnom bolesti od koje se dugo lečio”, istakao je portparol za “ABC”.

“Svet je bez sumnje izgubio jedno od najsjajnijih svetala, ali njegov duh će živeti kroz dobrotu i sećanje svih oni koji su ga voleli i poznavali”, navodi se između ostalog.

Bojs je glumačku karijeru počeo sa samo 9 godina, kada se pojavio u horor filmu “Ogledala”, a potom su usledile i manje uloge u niz holivudskih ostvarenja.

Svetsku slavu stekao je u Diznijevoj seriji “Džesi”, a potom i tinejdžerskim filmovima “Descendants” i “Descendants 2” u kojima je tumačio ulogu Karlosa, sina Kruele de Vil.

Kameron se pre samo desetak dana pojavio na jednom događajuFoto: Profimedia

“Od malih nogu, Kameron je sanjao da podeli svoj izvanredan umetnički talenat sa svetom. Iako mlad, imao je jaku želju da promeni život ljudi na bolje i bio je posvećen humanitarnom radu”, dodao je menadžer za odnose sa javnošću kompanije “Dizni”.

“Potpuno smo slomljeni i tražimo privatnost tokom ovog neizmerno teškog vremena u kome žalimo gubitak voljenog sina i brata”, saopštila je porodica.