omiljeni-model-farmerki-marine-tadic-potice-iz-80-ih-najbolje-laska-figuri-a-najbolji-deo-8211-krije-se-u-maminom-ormaru

15.03.2019. 07:34

Iako je njen stil razigran i jako raznovrstan, nije bilo teško primetiti da Marina Tadić ima jedan omiljen model džinsa koji jako često nosi. To je ujedno i jedan od najvećih trendova sezone, a možete ga pronaći među maminim stvarima iz mladosti.

Marina Tadić Foto: Instagram

Kada se ne nalazi na bini nekog kluba ili na snimanju emisije, pevačica Marina Tadić voli da se oblači mladalački i moderno. Kada je džins u pitanju, Marina voli klasiku a ovaj model bi trebalo da se nađe i u vašem ormaru ovog proleća.

Marina Tadić u svom omiljenom modelu farmerkiFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Kombinacija dobrog džinsa i obične pamučne majice često se može videti na Marininom Instagram profilu, ali iako zvuči jednolično i dosadno, u Marininoj režiji to nikada nije slučaj.

Izgledaju odlično i uz običnu pamučnu majicu i patikeFoto: Instagram

Razlog je taj što Marina u najvećem broju slučajeva poseže za takozvanim “mama” farmerkama koje zbog dubokog struka i ležernog kroja laskaju njenoj figuri i odlično se kombinuju.

Model sa iscepanim detaljima izgleda veoma atraktivnoFoto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Ovaj model farmerki bio je veoma popularan 80-ih i sigurno možete pronaći sličan par ako malo “probunarite” po maminom ormaru.

Marina Tadić je nedavno izbacila spot za novu pesmu “Na viskiju” u kom je još jednom pokazala svoj istančan i originalan modni ukus. Toliko dobro izgleda da ćete ga gledati bez treptanja.