on-ima-180-kilograma-a-njegova-zena-50-prosetali-su-crvenim-tepihom-i-niko-ne-veruje-da-je-uopste-moguce-da-oni-fizicki-budu-zajedno

05.04.2019. 07:11

U sredu uveče na premijeri osme sezone planetarno popularne serije „Igra prestola“ crvenim tepihom prošetali su brojni glumci iz ovog ostvarenja, a svakako je najviše pažnje privukao Hafpor „Tor“ Bjornson u durštvu svoje omalene supruge.

Hafpor „Tor“ Bjornson Foto: Profimedia

Naime, islandski glumac proslavio se širom sveta ulogom Gregora „Planine“ Klegejna u pomenutoj seriji, a nakon što ga je ona vinula u zvezde, publici je postao zanimljiv i zbog činjenice da je oženio damu neuporedivo sitniju od njega.

Privlačili su poglede na premijeriFoto: Profimedia

Ovaj par pozirao je zagrljen, što je dodatno naglasilu razliku u visini, ali i ukupnoj veličini, a činjenica da je Tor od lepe Kelsi teži 128 kilograma i viši bar 50 centimetara nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Inače, on se pojavio u klasičnim crnim pantalonama i efektnom sakou tamnoplave boje, dok je ova plavokosa dama blistala u dugačkoj i jednostavnoj crnoj haljini, koja je istakla njenu savršenu figuru.

Ovaj 30-godišnji Islanđanin titanske građe upoznao je 157 centimetara visoku Kelsi u jednom baru u kom je ona radila kao konobarica, a on je od tog trenutka prosto opčinje njom, što dokazuju i brojne zajedničke fotografije.

Inače, početkom godine jedna od njih izazvala je pravu histeriju na društvenim mrežama, postavši viralna preko noći.

Naime, on je objavio kako uživa sa Kelsi u zimskoj idili dok ispijaju toplu čokoladu, ali jedan urnebesno zanimljiv detalj svima je zapao za oko. Pogledajte koliko sićušno izgleda šolja u Hafporovoj šaci, a upravo ta činjenica naterala je ljude da ostave gomilu šaljivih komentara.

No, njima duhovite opaske ne smetaju i svakodnevno uživaju u svojoj ljubavi.