on-je-najbolji-frajer-holivuda-a-ona-je-13-godina-starija-danas-slave-23.-godisnjicu-a-ovo-je-njihova-tajna-srecnog-braka

12.04.2019. 15:34

Slavni holivudski glumac Hju Džekmen i njegova 13 godina starija supruga Debora Li Furnes za mnoge su jedan od najboljih primera kako srećan par treba da izgleda.

Debora Li Furnes i Hju Džekmen proslavili 23 godine braka Foto: Instagram

Hju i Debora upravo slave 23. godišnjicu braka, a glumac je to odlučio da obeleži i na svom Instagramu pa je objavio simpatičnu zajedničku fotografiju iz mlađih dana na kojoj oboje imaju zube premazane čokoladom.

Hju Džekmen otkrio tajnu srećnog brakaFoto: Profimedia

„Srećna godišnjica“, jednostavno je napisao i nasmejao pratioce.

Ako ste se ikad pitali kako ovaj par svoju ljubav i dalje drži na životu, tajna je u intimi.

– Ljudi kad pričaju o intimi odmah pretpostavljaju da je reč o spavaćoj sobi. To je naravno istina, ali ja mislim o onoj intimi kad možete sve da delite zajedno: dobre stvari, loše, strahove i uspeh – objasnio je glumac koji uvek ističe kako je presrećan što to sve ima sa svojom suprugom i da je upravo ona najbolja stvar koja mu se dogodila u životu.

Podsetimo, par se venčao 1996. godine, a nakon što nisu mogli da imaju decu, odlučili su da ih usvoje pa tako danas imaju dvoje dece, 18-godišnjeg Oskara i 13-godišnju Avu.