ona-je-najplacenija-glumica-a-on,-pa-on…

30.08.2019. 09:21

Lepa glumica se zahvaljujući vrtoglavoj zaradi od čak 56 miliona dolara u periodu od 2018. do 2019. godine svrstala u najbolje plaćenu glumicu na svetu, što je potvrdio i Forbes magazin.

Skarlet Johanson Foto: Profimedia

Skarlet Johanson se pojavila na 76. Venecijanskom filmskom festivalu gde promoviše svoj novi film „Marriage story“. Kao i uvek, Skarlet je znala da naglasi svoje adute i nema ko se nije okrenuo za lepom plavušom u vatreno crvenoj haljini bez naramenica koja je otkrivala i njene tetovaže na leđima.

Skarlet JohansonFoto: Profimedia

I pogled na Skarlet Spreda oduzimao je dah. Vrtoglavo visok prorez na haljini otkrio je savršeno izvajane noge lepe glumice.

A nakon ovog vamp izdanja, na druženju sa novinarima Skarlet je izabrala mnogo ležerniju kombinaciju koja se sastojala od krop topa sa prugama i trendi pantalona sa širokim nogavicama. Oba komada nose potpis dizajnerske kuće Michael Kors.

Bred PitFoto: Profimedia

Iste večeri Skarlet je pažnju delila sa Bredom Pitom kome je, kao i uvek, dovoljno samo da se pojavi i da ukrade svu pažnju. Bred je promovisao svoj novi film, „Ad Astra“, gde tumači lik astronauta koji leti kroz svemir u potrazi za ocem, naučnikom koji ugrožava planetu Zemlju.

Bred Pit sa ekipomFoto: Profimedia

Uz Breda se našla i lepa Liv Tajler koja je izgledala senzacionalno u efektnoj crnoj Živanši haljini iz koje je isijavao glamur.

Liv TajlerFoto: Profimedia

Uz crnu haljinu Liv je odabrala dramatičnu ljubičastu senku, a frizura je takođe bila jednostavna i svedena, čime je Liv opet pokazala dominaciju na polju efektnog minimalizma.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.