ona-je-supruga-bosanskog-bekama,-kupa-se-u-novcu,-a-sinoc-su-sve-oci-bile-uprte-samo-u-nju:-nosila-je-najlepsu-haljinu-i-pokazala-preduboooook-dekolte

19.08.2019. 18:06

U toku je Sarajevo film festival, a na crvenom tepihu sinoć je sve poglede ukrala lepa Lejla Hajrović, poznata blogerka i supruga fudbalera Izeta Hajrovića.

Lejla Hajrović Foto: leylahajrovic / Instagram

Popularna Bosanka prošetala se u bajkovitoj haljini u nežnoroze boji od gomile tila i sa detaljima u vidu karnera, a u istoj je akcenat bacila na svoj bujni dekolte, ali i zategnute noge.

Lejla je ovu toaletu upotpunila zlatnim sandalama sa kaišićima, ali i efektnim naušnicama, a opredelila se za nežan mejkap u bronzanim tonovima i nizak rep sa nekoliko talasastih pramenova.

Zanimljivo je da ovu kreaciju potpisuje jedan poznat švedski high street brend u saradnji sa italijanskim dizajnerom Đambatistom Valijem, ali bi u prodvanicama trebalo da se nađe tek u novembru ove godine.

Inače, na Kanskom festivalu u maju sličnu toaletu, samo u pink boji, ponela je i slavna Kendal Džener.

Podsetimo, Lejla je poznata kao opsesivni zaljubljenik u trendi, dizajnerske krpice, a zanimljivo je da nju i njenog supruga zovu i „bosanskim Bekamovima“ zbog sklonosti da prate modne novitete, ali i zbog specifičnog stila života koji uključuje brojna putovanja i lude izlaske.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.