ona-je-trenutno-najomrazenija-zena-na-svetu:-dobija-pretnje-smrcu-jer-se-zamerila-najmocnijoj,-ali-sad-je-usledio-novi-obrt

Sigurno ste ispratili viralni video sa utakmice Warriors-a na kom se vidi prezir koji Bijonse gaji ka Nikol Kuran, ženi koja se naginje preko nje da bi razgovarala sa njenim suprugom. E pa, priča je sada dobila novi preokret.

Hajde da se još jednom prisetimo te legendarne scene.

Naime, supruga Džoija Lakoba, vlasnika Golden State Warriors-a je u želji da bude dobra hostesa, u više navrata razgovarala sa Džej Zijem i Bijonse, ali malo više sa njim, i zato doživela neviđeni linč na društvenim mrežama.

Stvari su otišle toliko daleko, da je zbog Bijonsine fan zajednice poznatije kao „Beyhive“ u komentarima dobijala grozne uvrede, pretnje smrću i ostale gadosti, a sve zato što je, zaboga, iznervirala presvetu Bijonse.

– Žrtva sam onlajn maltretiranja i to je tako nepošteno. Oni su bili gosti mog supruga i mene to veče. Tu nema nikakve priče, samo maltretiranje – otkrila je u ekskluzivnom intervjuu za Dejli mejl.

Posle nekoliko dana ćutanja „uvređene strane“, oglasio se pr slavne Bijonse Ivet Noel Skur uz emotivnu sliku para.

– Danas se prisećam početka OTRII turneje, pre godinu dana. To je bilo mesto sreće, i nezamislive zabave koju su priredila dva najbolja izvođača na svetu. I mesto ljubavi. Svakog dana na toj turneji ja sam videla ljubav. I zato želim da se obratim zajednici „BeyHiVE“. Znam da je vaša ljubav duboka, ali tu ljubav morate da pružate svim ljudima. Osobi koju volite neće doneti sreću to što u njeno ime bljujete mržnju. Mi vas volimo – napisala je Ivet povodom incidenta sa Nikol.

Inače, Nikol je bila profesorka u srednjoj školi pre nego što se ubacila u posao s vinima, u kojem je i upoznala supruga, a trenutno je zatvorila sve društvene profile kako bi pokušala da sprečiti onlajn zlostavljanje milionske vojske obožavalaca slavne Bijonse koji je već danima ne ostavljaju na miru.