ona-sinoc-nije-pobedila-u-„pinkovim-zvezdicama“,-ali-zapamtite-ovo-ime:-zvezda-je-rodjena

29.06.2019. 13:44

Superfinalistkinja muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” Antonija Gigovska iz Makedonije mnogo puta je ostavila žiri i publiku u neverici zbog interpretacije pesama koje izvode zrelije i iskusnije pevačice. Tinejdžerka je rasplakala Gocu Tržan pesmom “Polsko sveće”, ali izvođenje numere “Hajde onda ništa” Tijane Bogićević bio je jasan znak za žiri da pred njima stoji zvezda.

Antonia Gigovska Foto: Pinkove Zvezdice / screenshot

Tijana Gigovska je mlada, ali to ne znači da je pevački neiskusna.

Makednoski producent i kompozitor Darko Dimitrov koji je pisao za Mariju Šerifović, Tijanu Dapčević, Kaliopi, Aleksandru Radović, Eminu Jahović, Jovanu Nikolić, Anastasiju Ražnatović je već nekoliko puta angažovao svoju zemljakinju na pesmama koje je radio.

Antonija je pevala prateće vokale za Jelenu Rozgu, Eminu Jahović i Tamaru Todevsku, i to upravo na hitovima koje potpisuje Dimitrov. Naime, tinejdž-zvezda je ove godine bila zajedno sa makedonskom predstavnicom u Tel Avivu i pevala je prateće vokale za pesmu “Proud” koja je po oceni žirija osvojila drugo mesto na Evroviziji.

Pored uspeha u muzičkom takmičenju, ulaska u superfinale “Pinkovih zvezdica” i pevanja pratećih vokala za poznate pevačice objavila je i nekoliko svojih pesama.

Žiri joj je nekoliko puta u toku takmičenja rekao da je već oformljena pevačica i da ne mogu da je nazivaju kandidatom, već koleginicom.

Iako je Antonija bila jedan od najhvaljenijih učesnika sinoć je pobedu odneo Sergel Pajić koji je bio u konkurenciji sa još 11 takmičara.

Bez obzira na to što sinoć nije odnela pobedu u takmičenju “Pinkove zvezdice” zbog saradnje sa velikim i uspešnim ljudima, i zbog pohvale od starijih i iskusnijih kolega pred nama je velika pevačka zvezda.