ona-stvarno-ima-75-godina-i-stvarno-izgleda-dve-decenije-mlade-proverili-smo-sta-se-sve-krije-iza-njenog-izgleda-i-ovo-je-odgovor

24.03.2019. 20:05

Čuvenapevačica napuniće sutra 75 godina, a izgleda, kažu mnogi, a i vidi se, 20 godina mlađe.

Dajana Ros na plaži Foto: Profimedia

Šta to radi Dajana Ros da bi tako izgledala? Prvo da skrenemo pažnju na one koji kritikuju Dajanin izgled pa kažu da su za sve zaslužne široke crne naočare, i da se iza njih krije njeno pravo lice.

Evo tog licaFoto: Profimedia

Ima, naravno, razlike između njenog prirodnog i našminkanog lica, ali i pored toga mora joj se priznati da za 75 godina ima odličan ten.

Dajane još jednom bez naočaraFoto: Profimedia

Ne treba ni oečkivati da Dajana izgleda “kao vanzemaljac”, ona čak i sama priznaje da u danima kada joj nije do šminkanja, “navuče” naočare i izađe u javnost.

Kad je vidite doteranu, doživite flešbekFoto: Profimedia

I sada kako joj poklazi za rukom da dobro izgleda? U redu, šminka jeste jedan od njenih saveznika. A kada se šminka, obevezno nanosi što tamniju olovku za oči, rumenilo, sjaj za usne ili blag ruž.

Dajana nekadaFoto: Profimedia

Za sve ostalo krivo je znanje. Dajana Ros je sa 16 godina krenula u školu lepote, gde je naučila važne trikove. Izuzetnu pažnju posvećuje kosu, a glavni moto kojim se rukovodi je: “Suština lepote je u zdravlju”.

Dajana pre svega vodi računa da bude zdrava i kako kaže, to se jasno vidi na njoj. Pored toga, veruje da svako izgleda onako kakva je osoba. “Kakva ti je duša, takav ti je i izgled”, glasila bi njena poruka.