one-su-najpoznatije-novosadjanke-i-beogradjanke-i-spaja-ih-jedan-detalj-kad-saznate-sta-je-u-pitanju-shvaticete-koliko-je-vazan

Pevačica Ana Stanić i Ana Kokić na brojnim žurkama su svojim pesmama atmosferu podizale do usijanja. Modna kolumnistkinja Bojana Rajić u svakom momentu zna koja je odevna kombinacija najbolja za noćni izlazak. Glumica Milena Radulović poznaje tajne najboljeg provoda, a blogerke Ena Čubrilo i Tatjana Jovanović u rukavu imaju sve cake vrhunskih proslava.

Ove dame okupile su se nedavno u novosadskom klubu Svilara – baš da bi se dobro zabavile. I bio je to provod za pamćenje.

Poznate zvanice privukle su veliku pažnju, najpre u klubu, a zatim i na društvenim mrežama. Nasmejana Ana smelo je iskombinovala haljinu upadljivog desena sa oversajz minđušama i ubrzo se uverila zašto se za Svilaru kaže da je najbolje mesto za izlazak u gradu. Njeno modno izdanje fanovi na Instagramu zasipaju komplimentima, a jedan od njih glasi: „Sve što jedna žena treba da ima“. Ana Kokić je dodala: „Svaka žena treba da poseduje pravi aksesorar, kao što je IQOS 3 uređaj, koji se metalik bojom uklapa uz svaki stil. Dok ga koristite, nema neprijatnih mirisa i pepela pa je veoma praktično rešenje“.

Pevačice uživale u novosadskom klubu Svilara Foto: Marko Radosavljević / Privatna arhiva

U društvu Ane Kokić bila je Ana Stanić koja zbog stajlinga, takođe, zaslužuje najbolju ocenu. Čipkani top na njoj je apsolutni trend ovog proleća.

Snažan utisak ostavila je i Bojana Rajić u neprolaznoj kombinaciju crno-bele boje, elegantnoj, a udobnoj jer je u njoj mogla bez problema da đuska uz DJ dame „Girl panic“ i tribjut bend, koji je pesmama Džejmsa Brauna podigao publiku na noge. Tom prilikom Bojana nam je rekla: „Svi su mogli da uživaju punim plućima na žurci, jer na IQOS 3 zabavi nije bilo duvanskog dima“.

Nigde duvanskog dima, samo dobar provodFoto: Privatna arhiva

Kada pogledate sliku iz Svilare, mesta rezervisanog za najekskluzivnije događaje u Novom Sadu, možete lako da se zbunite i da pomislite da nije reč o fotografiji sa žurke, ali moderne zabave baš ovako treba da izgledaju.

Milena Radulović deli utiskeFoto: Marko Radosavljević / Privatna arhiva

To je nedavno i istaknuto na panelu koji je organizovao portal „Noizz“. A sa tim se slaže i zvezda „Balkanske međe“ i serije „Pet“, koja je istakla: “Moderne zabave bolje izgledaju bez „trunke“ dima“.

Milena je ponela crnu bluza i crveni karmin koji su zaista nepogrešiv spoj, zar ne? Najbolji su primer da jednostavnost daje najbolje efekte.

DJ Aleksandra Duende bila je zadužena za sjajnu muzikuFoto: Marko Radosavljević / Privatna arhiva

Sa zabave u srpskoj Atini koja je pokupila poznate Beograđanke i Novosađanke utisci se još sumiraju. A svako je siguran da će se Svilaru ponovo posetiti – prvom prilikom.