opisao-je-dva-susreta-sa-gruom:-„prilazim-coveku-i-krecu-da-mi-se-tresu-noge…“

11.09.2019. 07:06

Treba da priđete svom uzoru, osobi zbog koje ste rešili da se bavite profesijom, a koja je u tom poslu veoma priznata? Imate tremu, ne znate kako će reagovati, da li će vas ignorisati i smatrati suludim to što bilo šta tražite od nje, što je bilo šta pitate. Big Benz je tako prišao Daliboru Adonovu Gruu i evo šta se desilo.

Dalibor Adonov Gru Foto: youtube

„Prvi put. Prilazim čoveku i kreću da mi se tresu noge. Nije on „zvezda“, neće da me ispali, napuši, ili šta god, ali opet… slušam ga ceo život. Omiljeni domaći reper svih vremena. Bez dileme. I onda kreće reč po reč, rečenica po rečenica, misao po misao, i shvatim kol’ki je zapravo car! Rastajemo se, a on kaže: „Samo rokaj, i neka je sa srećom!“.

Drugi put. Čovek prilazi meni. Ne tresu mi se noge, ali sam ubeđen da će da prođe pored mene najlaganije i da me ne primeti, a on se nasmeje i priđe da se ispričamo. Mislim da mi je ego otišao u plafon samo zato što me je prepoznao i obratio mi se. Rastajemo se, a on kaže: „Šalji da čujem kad bude gotov album!“ .

Treći put. Nema trećeg puta. Ovde se rastajemo, a sad ja kažem tebi: „HVALA TI ZA SVE! POČIVAJ U MIRU! TI SI BIO PRVI I NAJBOLJI ! BENZ ĆE DA TE PAMTI I POŠTUJE DOK JE ŽIV!“, napisao je mlađi Gruov kolega.

I mnogo je ovakvih mlađih kolega koji su se na sceni pojavili godinama nakon što je publika upoznala Grua.

Big BenzFoto: Big Benz / youtube

Takav je i Marko Šelić Marčelo.

Dalibora Adonova koji je juče pogunuo u vožnji kajta ispred Nautičkog kluba u Zemunu, prijatelji i poštovaoci njegove muzike pamte kao dobrog čoveka.

A od toga nema veće počasti.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.