opsta-pometnja-u-turskoj-zbog-veze-lime-i-emira:-svi-se-pitaju-sta-je-sa-njegovom-devojkom-sa-kojom-je-bio-sedam-godina,-a-koja-je-potpuno-drugacija-od-poznate-brazilke

09.07.2019. 17:58

Adrijana Lima i Emir Udžar uzburkali su prvo Mikonos, a zatim ceo svet.

Brazilska manekenka i turski biznismen uslikani su kako se, držeći za ruke, napuštaju njegovu jahtu, kako uživaju na romantičnoj večeri i šetnji poznatim letovalištem.

Fotografije Lime i Emira napravile su opštu pomentju u Turskoj jer se svi pitaju šta je sa njegovom vezom sa Elizabet Velom sa kojom je bio poslednjih sedam godina.

Utisak je da je veliki deo turske javnosti naklonjen Elizabet, ali sudeći po slikama iz Mikonosa, moraće da se naviknu na Adrijanu.

Lima i Elizabet su k’o nebo i zemlja , a i on se dosta razlikuje od njenih nekadašnjih partnera, jedino ga sa Metinom Harom spaja zemlja porekla.

Zatvori

Leni Kravic

Lima je 2001. uplovila u vezu sa Lenijem Kravicom, verili su se 2002. ali su se naredne godine rastali. Pričalo se tada uveliko da je Adrijana nevina i da kao devica želi da uđe u brak.

Princ Venzeslaus

Od januara 2003. do februara 2006. zabavljala se sa princem Venzeslausom od Linhenštajna kojeg na slici vidite sa majkom.

Lima i Derek Džeter

Brazilska manekanka je 2006. doživela romansu sa bejzbol igračem Lima i Derekom Džeterom. Nije dugo potrajalo.

Sa bivšim suprugom Markom Jarićem

Jedna od najpopularnijih Brazilki se 2009. na Dan zaljubljenih udala za našeg poznatog košarkaša Marka Jarića. U braku su dobili ćerke Sijenu i Valentinu. Bračnda idila trajala je do 2014. a zvanično sus e razveli 2016. Posle razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, čak su i letovali zajedno u Crnoj Gori, sa decom i njegovom majkom Žižom Jarić.

Sa Džastinom Biberom

Šuškalo se u maju 2014. da Lima ljubi Džastina Bibera, ali je retko ko poverovao u to jer su njih dvoje po mišljenju većine nespojivi.

Semi Kadira na Mikonosu

Pre tri godine uslikana je sa nemačkim fudbalerom Semijem Kadirom. I ta romansa je poput ove sa Emirom otkrivena na Mikonosu.

Džulijan Edelmen

Limu je uspeo da osovji i ragbista Džulijan Edelmen pored kojeg je bila od kraja 2016. do februara 2017.

Met Harvi

Iako je veza sa bejzbol igračem Metom Harvijem trajala kratko od marta do maja 2017. godine, mnogi su komentraisali da su njih dvoje bili odličan tandem. Veza je dosta obećavala, ali…

Lima i Metin Hare

Od juna 2017. do januara 2019. trajala je ljubavna priča “Lima i Metin Hara”. Spekulisalo se da je veza sa turskim piscem bila isključivo motivisana željom da se unapred Metinova karijera, kao i da njega privlače muškarci. Lima je to demantovala.

Emir i Hofit Golan

Emir se često viđa u društvu poznatih devojaka. Čuvene su zabave koje organizuje, poput gala žurki u Veneciji. Na svečanosti 2015. njegova gošća bila je Lindzi Lohan. Na slici turskog biznismena vidite sa TV voditeljkom Hofit Golan.

Emir i Elizabet Vela

Ovo je Elizabet Vela sa kojom je Emirbio je poslednjih sedam godina. Osvojila je simaptije turske javnosti, pa se pojavljuju postovi koji kažu da je mesto pored Emira rezervisano samo za nju.