optuzuju-je-da-vara-ljude-svojom-kozmetikom-i-da-je-ne-koristi:-pokazala-kako-se-umiva-i-buknulo-je

30.05.2019. 18:34

Izreklamirala je svoj kozmetički preparat, a zbog načina na koji je to uradila oštro je kritikuju na Tviteru. Šta li je to Kajli Džener uradila ovaj put?

Kajli Džener zbog ovoga mnogi kritikuju Foto: Instagram

Kajli Džener koja je i mejk ap mogul, a ne samo rijaliti zvezda i kojoj je ovo prvo donelo milijarde (zbog čega je završila na listi „Tajma“ kao najmlađa milijarderka), nedavno je na tržište „izbacila“ novo sredstvo za negu kože.

morning and night 💦 pic.twitter.com/y5jibIxnfM— Kylie Skin (@kylieskin) May 29, 2019

U pitanju je sredstvo za umivanje, za ujutru i uveče. Kajli ga je stavila na lice (prilično nespretno) i brzo ga je vodom skinula sa lica, a zatim se obrisala peškirom.

„Prodaje sredstva koja očigledno ne koristi“, poručuju i dodaju da ona kao bogatašica sigurno odlazi na skupe tretmane, ali je i savetuju da „ako već vara ljude, radi to kako treba“.

the foundation on the towel at the end omg sis 😭🤧 https://t.co/l4eIV6qdi7— ♡ a p r i l ♡ (@Jasmine_blu) May 29, 2019

Primetili su i da sredstvo za umivanje „by Kajli Džener“ ostavlja na peškiru čudnu braon mrlju i zgrozili su se zbog toga. Stavljaju joj do znanja da Rijana koja je, takođe, uplovila u svet kozmetike, ovako nešto nikad ne bi uradila.

Možda… ali samo možda se Kajli snimila ovako umivala jer je previše brinula o tome kako će da izgleda. Okej, rekli smo možda!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I u pravu su oni koji je kritikuju, ako već zarađuje brdo novca na kozmetici, i iako uopšte prodaje sredstva za negu kože, onda to moraju da budu sredstva koja i ona koristi.

Ali tako ti je to sa porodicom Kardašijan-Džener. Kod nje je sve pod znakom pitanja, a njihova popularnost ne samo da je upitna nego je i zabrinjavajuća.