ORGANIZUJU SKUPŠTINU SAMO SA PROVERENIM ODBORNICIMA

ORGANIZUJU SKUPŠTINU SAMO SA PROVERENIM ODBORNICIMA

Jučerašnja sednica Skuptine Žitorađe, koja je zakazana po hitnom postupku, imala je zadatak da potvrdi smenu dosadašnjeg direktora Sportskog centra Dejana Petrovića(SNS). Ono što je zanimljivo je da je on od početka u SNS, dok većinu naprednih kadrova u Žitorađi čine oni koji su zajedno sa Markom Milenkovićem iz radikala prešli u ovu stranku nakon poslednjih izbora.

-Oni između sebe neka rade šta hoće, ali trebalo je sve odbornike da pozovu, a nisu. Eto na primer ja nisam dobio poziv niti sam znao da ima sednice- kazao nam je Božidar Živković, odbornik DS u lokalnoj skupštini.

On kaže da mu nije jasno zašto je smenjen direktor, jer čak nije dobio ni skupštinski materijal.

-Ovoj vlasti nije prvi put da krišom od određenih odbornika saziva sednice. Iako imaju većinu, oni se plaše i jednog glasa, to dokazuje da su u panici- kazao je Živković.

On je naveo da je primer nezakonitosti i nepoštovanja zakona i to što je nedavno formirana Opštinska izborna komisija u kojoj od sedam članova šest je SNS i samo jedan je SPS.

-Tako je sin oca koji je naprednjak postao član, samo da malo zamaskiraju. I sada mi treba da poverujemo da će se organizovati fer izbori. Svašta- dodaje Živković.

A da bi se pokazala odanost vladajućoj stranci u Žitorađi su i bilbordi posvećeni SNS. Naime, na posterima je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ispod njegove slike piše da je dobrodošao. Bilbord je postavljen u parku, te je iza njega još uvek novogodišnja rasveta. Sve to dočarava jednu bajkovitu atmosferu novogodišnjih praznika, koji su odavno prošli....

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...