U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  BLACE- Osnovna škola „Stojan Novaković“ je treću godinu zaredom organizator i domaćin sportskog takmičenja  „Igre bez granica“. Takmičenje je održano u sportskoj hali „Čika Duško Jovanović“ u Blacu. U takmičenju su učestvovale i ekipe iz OŠ „Miloje Zakić“ iz Kuršumlije i OŠ „Svetislav Mirković Nenad“ iz Male Plane.

  Učenice osnovne  škole “Stojan Novaković” izvele su koreografiju sa elementima sportske gimnastike, koju su pripremile sa nastavnicom fizičkog vaspitanja Milicom Milosavljević, a zatim je započelo takmičenje.

  Ekipe starijih razreda savladavale su poligon prepreka. Učenike Osnovne  škole “Stojan Novaković” koji su bili u ekipi starijih razreda pripremao je nastavnik fizičkog vaspitanja Bratislav Bradić.

  U kategoriji starijih razreda ostvareni su sledeći rezultati:

  1. mesto ekipa OŠ „Miloje Zakić“ Kuršumlija
  2. mesto ekipa OŠ „Stojan Novaković“ Blace
  3. mesto ekipa OŠ „Svetislav Mirković Nenad“ Mala Plana

  Ekipe su nagrađene peharima za I, II i III mesto. Ekipa mlađih razreda OŠ „Stojan Novaković“ Blace bila je bez konkurencije i pripao joj je pehar za I mesto. Pehare je uručila pomoćnik direktora Vesna Miljaković.

  Ekipu mlađih razreda za takmičenje su pripremali članovi Sportske sekcije, učiteljica Biljana Simić i učitelji Dejan Đokić i Momčilo Maksić, uz stručnu pomoć nastavnika fizičkog vaspitanja Ćurčić Ivice.

  U realizaciji samog takmičenja učestvovao je i nastavnik fizičkog vaspitanja Mladen Minić, ističu u Osnovnoj školi “ Stojan Novaković” Blace.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467125