ostavili-partnere-zbog-osoba-istog-pola:-majli-je-poslednji,-ali-ne-i-najveci-sok

Majli Sajrus i blogerka i model Kejtlin Kartner Džener uživale su na odmoru u Italiji, pojavile su se slike njihovih strastvenih poljubaca, a onda je nastavak usledio i na Instagramu gde Kjetlin postavlja njihove zajedničke fotografije.

Hemsvort se nije oglašavap na društvenim mrežama (Brodi je na Tviteru, pored slike novog para, napisao : „Vrelo devojačko leto“, ali je kasnije orbisao tvit).

Veza kao veza nije šok, ali jeste šokantno to što su obe devojke sa slike zbog emocija koje ih vežu ostavile svoje partnere.

Odmor u Italiji na kojem je bila i polusestra Majli Sajrus prethodnio zvaničnom saopštenju o razvodu Foto: Profimedia

U braku Majli i Hemsvorta kojeg žene smatraju jednim od najatraktivnijih muškaraca današnjice, bilo je signala da „neće trajati zauvek“ , što zbog nestašnog karaktera kontroverzne mlade zvezde, što zbog utiska da „njih dvoje nisu jedno za drugo“.

Pre pet godina je scenaristkinja serije „Orange is the new black“ Loren Moreli ostavila muđa zbog glumice u serije, Samire Vajli, sa kojom se venčala 2017.

Loren i Samir u novom braku Foto: Profimedia

Loren je tada izjavila da je pronašla nekog ko sluša šta ona želi i koji je „tračak onoga što bi moglo da predstavlja njenu budućnost“.

Poznati par na crvenom tepihuFoto: Profimedia

Scenaristikinja je zbog glumice koju gledamo u „Sluškinjinoj priči“ bila spremna da stavi tačku na dvogodišnji brak.

Anželina Džoli je od 1999. do 1996. bila u braku sa Džonijem Li Milerom.

Anđelina ŽoliFoto: Profimedia

I dok je brak trajao, ona se bila ludo zaljubila u japansko- američku glumicu Dženi Šimicu.

„Verovatno bih se udala za nju da u to vreme nisam bila sa svojim suprugom. Iznenadilo me što sam prema njoj imala ista osećanja kao i prema muškarcima“, rekla je Anđelina koja se ubrzo razvela od Džonija, a mnogi veruju da je Dženi bila glavni krivac.

Šok od partnera doživela je i Fren Dređer, glavna zvezda serije „Dadilja“.

Ona je od 1978. do 1999. bila u braku sa Piterom Markom Džejkobsonom da bi saznala (zbog čega je brak i pukao) da je on homoseksualac. On joj je to priznao.

Fren i PIterFoto: Profimedia

Fren i Piter su par koji je priredio najveći šok, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima. Ona njemu čak i pomaže u pronalaženju partnera.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO. LJUBAVNA PRIČA MIRKE I RODŽERA FEDERERA: