osvajala-je-medalje,-imala-slavu-i-lepotu,-a-onda-je-preko-noci-posrnula-i-zavrsila-u-zatvoru:-danas-se-bavi-sokantnom-profesijom!

12.08.2019. 07:10

Verona van de Ler je početkom veka bila jedna od najuspešnijih ženskih gimnastičarki na svetu – mogla je da se pohvali činjenicom da je uzor mladima, da je ekstremno talentovana, da u svojoj kolekciji ima brojne medalje sa Evropskih i Svetskih šampionata.

Verona Van de Ler Foto: Instagram

Na vrhuncu karijere bila je 2002, ali su ubrzo dane slave i uspeha zamenili mračni trenuci obojeni moralnim posrtanjem i nizom nelegalnih poslova. Lepoj Veroni život se nakon kraja karijere okrenuo naglavačke, a 2011. je čak završila i u zatvori nakon što je optužena za ucenu.

Naime, ona je ucenjivala stariji bračni par, nakon što je jednog od njih fotografisala tokom preljube u jednom parku. Na kraju je ipak ova priča imala koban kraj i početak ne tako sjajnog životnog perioda ove 33-godišnjakinje.

To je bila prelomna tačka u njenom životu, kada je rešila da zaboravi na sport i okrene se potpuno drugačijoj profesiji – postala je zvezda filmova za za odrasle, a ne samo da je glumica u tom svetu, već radi i kao producent.

Lepa Holanđanka na svom Instagramu tvrdi i da se bavi modelingom, kao i da je autor brojnih tekstova, te da se trudi da vodi zdrav život.

Na ovoj društvenoj mreži prati je više od 45.000 ljudi, a ona svakodnevno kači veoma izazovne fotografije, na kojima pokazuje svoje izvajano telo.

Između ostalog na njenim fotkama se vidi da joj novo zanimanje odgovora, s obzirom da se fotografiše u mrežastim čarapama, providnim unihopkama i seksi donjem vešu, te u eksplicitnim pozama, ali se ponekad priseti i starih vremena, pa pozira u sportskom trikou i sa gimnastičarskim rekvizitima.