osvojila-je-fudbalera-partizana-i-pravi-nevidjene-udare-na-instagramu:-evo-sta-se-desi-kad-jovanu-uzivo-uslikaju-–-jedan-detalj-svima-bode-oci

01.08.2019. 21:38

Zoran Tošić Bambi igrao je večeras u dresu Partizana u revanš duelu sa Konahs Kijom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Navijači su želeli „jak udar“ crno-belih na terenu i dobili su pobedili, a kad smo već kod „udara“, pogledajte kakve lomove na Instagramu priređuje Bambijeva devojka Jovana Gajić.

Jovana Gajić Foto: Instagram

Zoran Tošić je vezu sa Jovanom Gajić počeo 2013. godine neposredno nakon razvoda od bivše supruge Dijane sa kojom ima ćerke Inu i Niu.

Zbog toga se pričalo da je veza sa atraktivnom crnkom bila glavni razlog kraha bračne zajednice.

U vezi je poznati par dobio ćerku Petra i sina Romana, a jedan od zanimljivih detalja njihove veze glasi: Zoran Tošić je rekao da ne planira da ženi drugi put, ali je zbog sigurnosti svoje devojke sa njom potpisao predbračni ugovor po kojem ona dobija 10 miliona evra, pisao je „Blic“.

Poklonio joj je i nekretnine u Beogradu i Novom Sadu, alijeobezbedio i bivšu ženu i ćerkice iz prvog braka. Dijani je takonakon razvoda pripalo četiri i po miliona evra.

Jovana intrigira javnost zbog veze sa Tošićem, ali i zbog imidža na Instagramu gde je veoma, veoma provokativna i u najmanju ruku upadljiva.

Zbog svih mogućnosti koje pruža Instagram (čitaj: fotošop i filteri) mnogi se pitaju kako to Jovana izgleda u realnosti i da li je ista kao na ovoj društvenoj mreži.

Jovana i Zoran pre dva meseca na svadbi Lole Smiljanića i Tamare ČučkovićFoto: Instagram

Ta prilika se ukazala pre dva meseca na venčanju Lole Smiljanića i Tamare Čučković. Videlo se tada kakva je Jovana uživo, ali je znatiželju posmatrača zasenila izazovna njena haljina.

To je taj detalj koji kada je Jovana u pitanju uvek izbije u prvi plan – njena ljubav prema izazavnoj odeći za koju mnogi ne nalze opravdanja.