otac-tonija-cetinskog-se-sinoc-pojavio-u-beogradu:-malo-ko-zna-da-je-60-ih-bio-velika-muzicka-zvezda,-a-tek-da-vidite-koliko-lice

05.06.2019. 20:14

Toni Cetinski je jedan od najomiljenijih pop pevača u regionu, a sigurno niste znali da je neverovatan talenat za muziku nasledio upravo od svog oca! Sinoć smo videli Tonija i Mirka u Beogradu i neverovatno je koliko liče.

Toni Cetinski sinoć je dobio Naxi zvezdu za pevača godine Foto: Vidoje Manojlović / Promo

Na dodeli radijskih nagrada „Naxi Zvezda“ sinoć su se u Pozorištu na Terazijama okupile najveće zvezde pop i rok muzike. Toni Cetinski je dobio priznanje za pevača godine, a iz publike mu je podršku pružao otac Mirko.

Toni Cetinski sa ocem Mirkom CetinskimFoto: Vidoje Manojlović / Promo

Osim neverovatne fizičke sličnosti, Tonija i Mirka spaja i velika ljubav ka muzici, a ono što malo ko zna jeste da je Mirko šezdesetih godina imao uspešnu muzičku karijeru u Hrvatskoj.

Toni i Mirko na koncertu u Beogradu u aprilu 2018.Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

U njegov pevački talenat uverili su se svi oni koji su prisustvovali Tonijevom koncertu u Beogradu u aprilu prošle godine kada mu se otac Mirko pridružio na sceni i zajedno su zapevali.

Mirko je sa Tonijevom mamom Vinkom, koja je bila zamenik ministra turizma u Vladi Republike Hrvatske ove godine proslavio 50. godišnjicu braka, a njihov sin je to obeležio fotografijom i emotivnom porukom na Instagramu.

„Dragi moji mama i tata čestitam vam ovaj zlatni jubilej i neka vas prati zdravlje i toliko željeni mir. Sretna vam 50 godišnjica ljubavi kakvu ljudi samo poželjeti mogu. Vi ste uzor kako u ljubavi uistinu trajati i u dobru i u zlu. Volim vas otkad mi srce kuca u grudima“, napisao je.

A Toni je sreću u ljubavi konačno pronašao u trećem braku sa lepom Dubravkom, sa kojom se pre pet godina venčao u Las Vegasu.

BONUS VIDEO