„otisla-sam-kod-sminkera-i-dala-mu-10.000-dinara,-ali-kad-sam-videla-sta-je-uradio-htela-sam-da-se-zapalim“:-najgora-sminka-koju-je-ikad-iko-video

03.05.2019. 07:22

Na video-servisu Jutjub ovih dana vlada neobičan izazov koji je potpuno obuzeo kreatore sadržaja i gledaoce. Cilj je da se uz pomoć aplikacije za bodovanje usluga salona koji se bave šminkom, kosom i noktima pronađe onaj koji je najlošije ocenjen i da se iskustvo zabeleži i objavi.

Pre i posle šminkanja Foto: screenshot

Izazov koji je trenutno najpopularniji na Jutjubu najviše je sniman u formi: “Otišla sam kod najgore ocenjenog šminkera / šminkerke u gradu”.

Kreatori se snimaju pre odlaska u salon i čitaju komentare drugih nezadovoljnih korisnika koji su posetili osobu koja ih je loše našminkala.

Najveći broj ljudi je snimao proces šminkanja i gde najviše greše oni koji su ocenjeni sa jednom zvezdicom, a potom i finalni razultat.

Posle šminkanjaFoto: screenshot

Pored potpunih amatera u sferi šminkanja, ocene su nekad loše zbog nedostatka adekvatnog materijala i uslova za rad, neprofesionalne usluge, ali i zbog nadobudnog ponašanja majstora svog zanata.

Neke od jutjuberki nisu prošle mnogo loše, a u nekim slučajevima ostale su zaprepašćene da su uslugu platile i do 10.000 dinara (120 dolara), a da izgledaju kao da ih je dete prvog razreda osnovne našminkalo.