OTKRIVAMO ŠTA SU KURŠUMLIČANI ČITALI JUČE U NOVINAMA!

OTKRIVAMO ŠTA SU KURŠUMLIČANI ČITALI JUČE U NOVINAMA!

U drugom broju ste mogli da pročitate kako besni rat u Srpskoj naprenoj stranci. Za privilegije, fotelje, (pre)vlast, bonuse, benefite... Kako je počeo sukob između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, njihovih klanova, kakva je uloga u svemu Bate Gašića, direktora BIA, odnosno čija je plantaža marihuane "Jovanjica".

Takođe, "Novine" su donele veliki naslov "Izdaja", a tiče se odnosa predsednika Srbije prema pravoslavnim vernicima u Crnoj Gori, koji nedeljama protestuju protiv Zakona o slobodi veroispovesti. Bratski, biznis odnos, između Vučića i Mila Đukanovića nikad se nije dovodio u pitanje, zato i otvorena poruka naših ljudi iz Crne Gore: "Vučiću, nisi dobrodošao na proteste", apropo najave njegovog dolaska u Pljevlja na Badnji dan.

Naslov "Našim novcem kupuju sebi podršku" jedine besplatne narodne novine se bave lokalnim šerifima, odnosno koliko je koji grad dao naših para u novogodišnjoj noći za slavlje na gradskim trgovima. Od cifara će vam se zavrteti u glavi. Vrlo je interesantan izbor izvođača, jer su svi oni podržali Vučića, za šta dobijaju ne mali novac.

Uzbunjivač Aleksandar Obradović je dokumentovao kako Nebojša Stefanović, ministar policije, i njegov otac Branko uništavaju Vojsku Srbije, dokazujući pljačku u vojnoj industriji.

Pod vinjetom skandalozno, "Novine" otkrivaju da je devet profesorki iz Ćuprije, politički nepodobnih, još uvek bez posla na Vioskoj medicinskoj školi, u kojoj su ženama oteli plate Vučićevi poslanici Aleksandar Martinović i Vladimir Orlić. Dok ova dva "profesora" predaju medicinu, profesorke beru šljive da bi preživele.

Tu je i neizostavno bahaćenje Biljane Ivković Popović, državne sekretarke u MUP, koja je za sedam dana (od 1. do 7. januara) u Dubaiju iskeširala oko 13.000 evra, za nju i porodicu. Pa korupcija gradonačelnika u Novom Sadu "Vučevićeva velika pljačka", ali i tema: cene čokolade. Zvuči zastrašujuće da je "Milkina" čokolada jeftinija u Nemačkoj nego u Srbiji.

Već smo pisali o tome

PLANUO TIRAŽ NOVIH NOVINA
U centru Kuršumlije predstavnici kuršumlijske Stranke slobode i pravde delili su nov broj bespalatnih novina “Novine”. Kako su naglasili iz ovog odbora, tiraž je planuo za pola sata. -Građani Kuršumlije su željni istine, zato je odziv bio odličan. Uz put listajući raspitivali su se o aferama o koji…

Novine možete preuzeti sa linka

https://drive.google.com/file/d/1IZ6II9SVLVYZrBG258lioFQql9Y7MeEm/view

Izvor: Direktno.rs


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...