otkriven-skriveni-talenat-kim-kardasijan-posle-ovoga-vise-niko-ne-sme-da-joj-pridje-niti-da-razgovara-sa-njom

11.04.2019. 22:19

Modni i mejkap guru Kim Kardašijan je dobila svoju prvu samostalnu naslovnicu američkog magazina „Vogue“. Iako je njen šminker Mario Dedivanović izjavio da se plašio da njegov rad i ona nikad neće dospeti na strane prestižnog modnog editorijala, ispostavilo se da je strah bio uzaludan jer je nekadašnja rijaliti zvezda sad glavna zvezda „Vogue-a“.

Kim Kardašijan Foto: Profimedia

Kim Kardašijan na Instagram profilu se zahvalila ljudima koji su sarađivali sa njom na pravljenju naslovne strane, porodici koja ju je podržavala svih ovih godina i suprugu Kanje Vestu.

U video intervjuu za Jutjub kanala „Vogue-a“ Kim je pričala o mejkapu i modnim trendovima, ali i o neobičnim stvarima u vezi sa njenim privatnim životom.

Na pitanje novinara – koji je njen skriveni talenat, Kim je imala neobičan odgovor.

– Imam. Pošto mi je izraženo čulo mirisa mogu da osetim da li neko ko priča sa mnom ima karijes, rekla je Kim.

Jedna od najvećih zvezda Instagrama je u emisiji kod voditeljke Elen Dedženeris bila na testu, pa su joj gosti dahtali u lice kako bi im rekla da li je potrebno da posete zubara.

Posle ove informacije sigurno nikom nije baš prijatno u blizini Kim Kardašijan jer svakog trenutka može da im kaže – imaš kvaran zub, gornja trojka K1.