otvorena-renovirana-omv-benzinska-stanica-u-sapcu:-lidija,-luka-i-dajana-otkrili-tajnu-spremanja-kafe

03.07.2019. 17:57

Glumica Lidija Vukićević, njen kolega Luka Raco i voditeljka Dajana Paunović testirali su da li vožnja na plus četrdeset u popodnevnim satima može da bude prijatna. Od Beograda do Šapca trebalo im je sat vremena, a odlučili su da pauzu naprave upravo na OMV benzinskoj stanici i time potvrde da je godinama omiljena mesto za odmor na putevima širom Srbije. Čim su stigli bili su oduševljeni novim izgledom, a pauzu su napravili uz neobavezan razgovor u “Viva” restoranu gde probali hranu i piće, ali i “Viva” kafu koja je po svedočenjima potrošača jedna od najukusnijih.

Luka, Lidija i Dajana uživali su na ovom događaju Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

– Prelepo je renovirana. Boje mi se veoma dopadaju, mislim da je onaj ko je radio na renoviranju i te kako bavio bojama. Dovoljno je šarenila, baš onoliko koliko treba da relaksira vozača da posle dužeg puta stane i odmori. Fanstasična je unutra, pre svega higijena je na veoma visokom nivou, a i hrana je preukusna. Uživam da kada god putujem stanem na OMV benzinsku stanicu – rekla je Lidija Vukićević, dok je Dajana otkrila da je uživala u razgovoru sa dragim ljudima:

– Iskreno, na pauzama od vožnje je bitno da možete da se u klimatizovanoj pumpi uz osvežavajuće piće i hranu odmorite. Meni je to ovog puta i te kako prijalo i uživala sam. Sve pohvale – rekla je voditeljka Dajana Paunović.

Sa druge strane, direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo istakao je da su tek počeli sa ulaganjima:

– Već godinama unazad, OMV je prepoznat kao lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, posebno kada je reč o usluzi i ponudi proizvoda najvišeg kvaliteta. Potrošači su navikli na vrhunski doživljaj tokom poseta OMV stanicama, i aktuelno renoviranje objekata u našoj mreži je znak zahvalnosti za njihovo poverenje i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse – rekao je direktor i najavio za kraj jula ponovno otvaranje renovirane stanice Kneževac u Beogradu.

OMV benzinska stanica u Šapcu ima novo ruhoFoto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Koliko zapravo brinu o svojim potrošačima, svedoči podatak da su na dan svečanog otvaranja, potrošači koji su posetili stanicu u Šapcu i natočili bilo koje od “OMV MaxxMotion” goriva mogli su da uživaju i u besplatnoj “Viva” kafi.