U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

    BLACE- Radosna vest stiže za blačke osmake i njihove roditelje, srednja škola u Blacu dobila je još jedno odeljenje Gimnazije za koju je vladalo veliko interesovanje. Tako će ove školske godine u srednjoj školi u Blacu biti dva odeljenja gimnazije opšti tip.

    Nakon sastanka  u ministarstvu prosvete  kojem su prisustvovali zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović, v.d direktora Srednje škole u Blacu Gordana Đorđević i predstavnik saveta roditelja Nebojša Knežević, kojim je predsedavao posebni savetnik nadležan za poslove srednjeg obrazovanja i obrazovanja odraslih dr Aleksandar Pajić, srednjoj školi u Blacu odobreno je otvaranje još jednog odeljenja gimnazije opšti tip.

    Ovo je veoma značajna i radosna vest za veliki broj blačkih osmaka koji je izrazio želju da dalje školovanje nastavi u Blacu upravo u Gimnaziji.

    Blački srednjoškolci tradicionalno na takmičenjima postižu velike i zapažene rezultate i ovo je veoma značajan uspeh za celo Blace jer će deca ostati da se školuju i nova znanja stiču u svom mestu i svom mestu donose značajne diplome.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467327