ova-3-horoskopska-znaka-svi-vole,-ali-sa-njima-je-u-braku-pakao:-pre-nego-sto-im-kazete-da,-pomolite-se

18.04.2019. 18:43

Između ostalog, znaci Zodijaka se razlikuju i po tome kako se ponašaju u bračnom životu. Ne snalaze se svi jednako dobro u bračnim vodama i nisu svi predodređeni za suživot tog tipa. Budite oprezni ako ste odlučili da stupite u bračnu zajednicu sa Rakom, Škorpijom ili Strelcom.

Horoskopski znak sa kojim je najteže biti u braku Foto: TAG / screenshot

Rak

Rakovi važe za verne i posvećene znakove koji teže da pronađu skladnu porodicu. Ipak nije zlato sve što sija. Iako vole svoj dom, oni umeju da budu jako naporni, velike cepidlake i kritičari. Zbog njihove preosetljivosti nije lako izaći sa njima na kraj. Imamo i one rakove koji su pasivni, lenji i nezainteresovani i oni se žene iz koristi. Teško im je udovoljiti. Pokušaj da ih usrećite ravan je Sizifovim mukama. Želite li to u životu?

via GIPHY

Škorpija

Škorpija voli da bude dominantna, pa ako ste poslušniji tip ovaj znak nije loš izbor za vas. Staromodna je i voli da se zna ko je glava porodice. Nekad to vodi i u nasilje, pa budite oprezni! Škorpija postiže uspeh na poslu i brine o deci. Zahtevna je i u seksu i inače u životu. Ako uspete da ispunite sve njene želje, ostvarićete dobar brak.

via GIPHY

Strelac

Strelac je sklon kritikama i traženju mana, pa morate biti mudri i taktični da biste s njim opstali. Znamo da Strelac voli slobodu i nije ga lako vezati za kuću. Sa njim nije lako živeti, ali ko zna možda vam se i posreći ako želite da rizikujete.

via GIPHY