ova-beba-svaki-put-zadivi-mogla-bi-da-ima-haljinu-koju-god-pozeli-ali-kaze-8211-nisam-ljubitelj-skupih-trendova-nosim-samo-ovo

Beba Marinković, supruga slikara Milana Cileta Marinkovića, bez izuzetka nosi sjajne haljine. „Ne viđaju se ovakvi modeli na svakom koraku, a izgledaju bolje od većine popularnih haljina“, tako se komentariše njen stil.

„Mi živimo u Francuskoj već 20 godina i tamo Cile uspešno izlaže svoje radove, ali dobro i nezavisno od toga, ja sve svoje stvari nabavljam u Parizu“, rekla nam je Beba koja je sinoćnu reviju Igora Todorovića u Beogradu gledala sa suprugom.

Parišku haljinu nosila je u našoj prestonici i ponovo osvojila komplimente.

Beba i Cile Marinković na revijiFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

„Pokušavam da pronađem brendove koji mogu da se uporede sa onim što Igor kreira. Nisam ljubitelj uniformisanih, velikih i jako skupih trendova. Više volim rad kreatora koji imaju veću slobodu u stvaranju i koji uvek naprave nešto zanimljivo, posebno i autentično“.

Beba Marinković sa suprugom Ciletom Marinkovićem i ćerkom Danicom KarađorđevićFoto: RAS Srbija

Bebu je muž, kada je stil u pitanju, odlično ispratio, a njih dvoje sa ponosom ističu da su baka i deka. Njihova ćerka princeza Danica Karađorđević je sa suprugom Filipom Karađorđevićem u februaru prošle godine dobila sina Stefana.

„Nisma ni stigla da dovoljno „otkrijem“ kako je to biti baka. “ Moja Danica, Stefan i Filip žive u Londonu, pa ako stignemo kod njih… Naravno, često ih posećujemo, ali bi ta moja uloga bila još lepša da su oni bliže“, poručila je Beba.

Nastavlja ona svoje pariske modne avanture, a kad ih podeli sa Beogradom, o utisku koji ostavi dugo se govori.